InTouch Access Anywhere

Az InTouch Access Anywhere egy InTouch kiterjesztés, amely a mobil és az alkalmi felhasználók számára hozzáférést biztosít az InTouch alkalmazásokhoz HTML5-kompatibilis böngészőkön keresztül.

Jellemzők és előnyök

  • Termelési agilitás
  • Az utazási költségek kiküszöbölése
  • Fokozott informatikai / internetes biztonság

Teljessé teszi a szervezet különböző szintjein a megjelenítés, az együttműködés és a végrehajtás megvalósításával kapcsolatos elképzelésünket kliens alkalmazás telepítése nélkül, nulla karbantartással. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan elhárítsák az üzemi berendezéseket érintő problémákat bárhonnan, bármely eszközről és bármikor.

Az alkalmi és távoli webes HMI és a mobil SCADA felhasználók biztonságos webböngésző segítségével most megtekinthetik és módosíthatják üzemi termelési valós idejű adatait. Az InTouch szoftver a hozzáadott Access Anywhere képességgel, egyszerű és biztonságos módon segíti a valós idejű döntések jobbá tételét, az üzemi adatok értékének maximalizálását, a karbantartási költségek és az utazási költségek csökkentését.

Hozzon megalapozottabb döntéseket

Legyen akár úton vagy távol az irodától, egy másik projekten dolgozva, a kritikus üzleti információk bármilyen eszközön elérhetők maradnak.

Javítsa a karbantartók reagáló képességét

A távoli felhasználók ugyanazt a gazdag felhasználói élményt élvezik, mint a helyi üzemeltető állomások felhasználói. Ez azt jelenti, hogy a legmegfelelőbb személyzet kezelheti az üzemben felmerülő valós idejű problémákat, bárhonnan, bármely eszközről és bármikor.

IT előnyök

A távoli helyszínekről történő telephely monitorozás és kezelés igényével az üzemi berendezések webes hozzáférése egyre fontosabbá válik. Az InTouch Access Anywhere segítségével bárhonnan könnyen hozzá férhet a világ legnépszerűbb HMI-jének szolgáltatásaihoz, és egy biztonságos böngészőn keresztül beavatkozhat a termelésbe.

  • A kliens oldalon karbantartást nem igényel
  • Biztonságos, web-alapú HMI alkalmazás
  • Programozás nélkül fér hozzá az üzemi adatokhoz

 

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!