ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Hálózat monitorozása-PROFIBUS-PROFINET-Ethernet

Aveva
A video 5 percben bemutatja, milyen lépésekben, és milyen eszközökkel lehet az installált PROFINET hálózatot diagnosztizálni, állapotát dokumentálni. Jó áttekintést ad a Softing NetXpert 1400 IE és THLink-THScope termékeivel elérhető megoldásokról. A video angol nyelvű.

TH LINK hardver elemek:

TH SCOPE diagnosztikai program

Ipari hálózatok menedzselése és diagnosztikája

TH SCOPE az ipari hálózatok menedzselésére és hálózat diagnosztikára használható szoftver termék, elsősorban operátorok és karbantartók részére. A TH SCOPE komplex eszközkészlettel rendelkező, könnyen megtanulható és használható megoldás a folyamatos és megelőző karbantartásra, átadás-átvételi tesztekre és hibakaresésre. TH LINK hardver eszközzel kombinálva a szoftver PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP és Modbus TCP protokollokat támogatja.

TH-Scope

TH LINK PROFIBUS

Diagnosztika és hozzáférés az üzemi eszközgazdálkodási rendszerekhez (Plant Asset Management) PROFIBUS-on

ROFIBUS hálózathoz hozzáférés bármely FDT keretalkalmazásból, Emerson AMS rendszerésből és a Softing TH SCOPE felületéről

A TH LINK PROFIBUS eszköz a termelés és karbantartás részére vezérlőktől/PLC-ktől független hozzáférést biztosít a hálózathoz. Az eszköz mind a hálózat diagnosztikában, mind az eszközgazdálkodásban segít, könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link PROFIBUS

TH LINK PROFINET

PLC-ktől független PROFINET hozzáférés a és annak monitorozása

Max. 254 eszközről képes diagnosztikai adatokat gyűjteni és a TH SCOPE szoftveren keresztül a felhasználók számára elérhetővé tenni. A TH LINK PROFINET könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link PROFINET

TH LINK Industrial Ethernet

PROFINET, EtherNet/IP és Modbus TCP hálózat diagnosztika PLC-ktől függetlenül

Max. 254 eszközről képes diagnosztikai adatokat gyűjteni és a TH SCOPE szoftveren keresztül a felhasználók számára elérhetővé tenni,. A TH LINK Industrial Ethernet könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link Industrial Ethernet

Kapcsolódó anyagok

PROFINET Diagnostics Brossure PROFIBUS diagnosztikai csomag-mobil és fixen telepített eszközök-2015
TH LINK PROFIBUS datasheet TH LINK Industrial Ethernet datasheet
TH LINK PROFINET datasheet
TH Scope datasheet
YouTube: Softing videók
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus