ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Hálózat monitorozása-PROFIBUS-PROFINET-Ethernet

A video 5 percben bemutatja, milyen lépésekben, és milyen eszközökkel lehet az installált PROFINET hálózatot diagnosztizálni, állapotát dokumentálni. Jó áttekintést ad a Softing NetXpert 1400 IE és THLink-THScope termékeivel elérhető megoldásokról. A video angol nyelvű.

TH LINK hardver elemek:

TH SCOPE diagnosztikai program

Ipari hálózatok menedzselése és diagnosztikája

TH SCOPE az ipari hálózatok menedzselésére és hálózat diagnosztikára használható szoftver termék, elsősorban operátorok és karbantartók részére. A TH SCOPE komplex eszközkészlettel rendelkező, könnyen megtanulható és használható megoldás a folyamatos és megelőző karbantartásra, átadás-átvételi tesztekre és hibakaresésre. TH LINK hardver eszközzel kombinálva a szoftver PROFIBUS, PROFINET, EtherNet/IP és Modbus TCP protokollokat támogatja.

TH-Scope

TH LINK PROFIBUS

Diagnosztika és hozzáférés az üzemi eszközgazdálkodási rendszerekhez (Plant Asset Management) PROFIBUS-on

A TH LINK PROFIBUS eszköz a termelés és karbantartás részére vezérlőktől/PLC-ktől független hozzáférést biztosít a hálózathoz. Az eszköz mind a hálózat diagnosztikában, mind az eszközgazdálkodásban segít, könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link PROFIBUS

TH LINK PROFINET

PLC-ktől független PROFINET hozzáférés a és annak monitorozása

Max. 254 eszközről képes diagnosztikai adatokat gyűjteni és a TH SCOPE szoftveren keresztül a felhasználók számára elérhetővé tenni. A TH LINK PROFINET könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link PROFINET

TH LINK Industrial Ethernet

PROFINET, EtherNet/IP és Modbus TCP hálózat diagnosztika PLC-ktől függetlenül

Max. 254 eszközről képes diagnosztikai adatokat gyűjteni és a TH SCOPE szoftveren keresztül a felhasználók számára elérhetővé tenni,. A TH LINK Industrial Ethernet könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

TH Link Industrial Ethernet

PROFIBUS Monitor (BC-502-PB) folymatos megfigyelésre, hálózat monitorozásra

  • A BC-502 egy előrejelző rendszer, ami folyamatosan monitorozza a busz teljes üzenetforgalmát, megbízhatóan detektálja a Profibus-on lévő kommunikáció még lassan, kezdetben nem ktirtikus méretű rosszabodását.
PROFIBUS Monitor
  • A BC-502-vel a kezelő képes valamennyi buszon lévő eszköz vizsgált időszaki legrosszabb állapotát látni. A vészjelzéssel megtudható, hogy milyen gyakran és mikor következtek be a problémák. Az állásidők így előre tervezhetőek és ezért jelentősen csökkenthetőek.
  • A diagnosztika végezhető helyileg az Etherneten keresztül, vagy integrált webszerverrel távolról.
  • A BC-502 fixen van a hálózatba építve, míg a BC-400 mo
  • bil, rugalmasan, a PB-hálózaton bárhol használható. A Profibus ismerete nélkül a kezelő megtudhatja, hogy van-e egyre súlyosbodó probléma a hálózaton.
  • Ha karbantartási igény merül fel a rendszerben a BC-502 automatikusan riasztja a karbantartót, aki a BC-400-al a helyszínen detektálhatja a problémát. Ezért jó kombináció lehet a két eszköz egyidejű használata is. Tervezhetőbbé válik a karbantartás.

Kapcsolódó anyagok

PROFINET diagnosztikai csomag-mobil és fixen telepített eszközök 2015 PROFIBUS diagnosztikai csomag-mobil és fixen telepített eszközök-2015
TH LINK PROFIBUS datasheet TH LINK Industrial Ethernet datasheet
TH LINK PROFINET datasheet
TH Scope datasheet
YouTube: Softing videók
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus