ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Soros átalakítók

Széles választék, kezdve az egyszerű soros átalakítótól egészen a fogd és vidd társítás funkcióval konfigurálható (drag-and-drop) Ethernet Gateway-ig

ESERV sorozat

Red Lion’s N-Tron® ESERV ipari Ethernet soros szerverek lehetővé teszik soros eszközök megfigyelését és vezérlését PC-n keresztül. Modbus model is elérhető. Tovább az ESERV termékoldalra..

ESERV Series

 

ET sorozat

A Red Lion/Sixnet® ET sorozat ideális megoldás soros alapú szoftver alkalmazások és távoli soros eszközök Etherneten keresztüli összekapcsolására. Az átalakító az IP technológiát használja. Tovább az ET termékoldlalra..

ET Series

 

SER sorozat

A Red Lion/N-Tron SER soros konverterek és ismétlők UL (lásd Wiki) jóváhagyással rendelkeznek a Class I, Div 2 veszélyességű terekre, és ponot-pont illetve pont-multipont kapcsolatot kínálnak az optikai és RS-232/485 konfigurációkra. Tovább a SER termékoldalra..

SER Series

 

ICM sorozat

A Red Lion ICM4/5 soros átalakító képes RS-485 és RS-232 interfésszel rendelkező eszközöket egymással összekötni. Az ICM4/5 a felhasználó által választható ful vagy half-duplex üzemmódokat kínál. A soros konverter modul a fzikai média típusát konvertálja, de magát az adatformátumot nem. Az ICM5-t DTE vagy DCE módban lehet használni, ami modem vagy null modem kábelhasználatát igényli. Az ICM8 több protokoll konverzióját végző Ethernet átjáró, amivel a Red Lion panel kijelzőket lehet használni. A készüléken 2 soros (egy RS232 és egy RS485) port, valamint egy 10/100Base-T Ethernet port található, amivel a beépített protokoll konverzió révén a Red Lion panel kijelzők különböző protokolú eszközökkel képesek kommunikálni. Tovább az ICM termékoldalra..

ICM Series

Kapcsolódó anyagok

Red Lion/Sixnet/N-Ton Network Product Guide Red Lion/Sixnet/N-Ton Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet Knowledge Base
N-Tron Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus