ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Protokoll átalakítók

Red Lion logo

A különböző eszközgyártók termékei közti komunikáció komoly gondot okozhat. A Red Lion nagy figyelmet fordított erre a kérdésre, melynek eredményeként ma már több, mint 300 féle ipari protokoll átakítására van megoldása. Az Allen-Bradley, ABB, Schneider és Siemens eszközökkel való kommunikáció a Crimson®’ szoftver fogd és vidd társítási funkciójával könnyedén megy. Protokoll átalakítás nagyon egyszerűen, néhány kattintással.

DSP sorozat

DSP

ICM8 kijelző panel gateway

ICM8 Panel Meter Gateway

Graphite® Edge Controller

Graphite® Edge Controller

A Data Station Plus sorozat ipari adatgyüjtésre és eszköz menedzselésre használható. A DSP (Data Station Plus) protokoll átalakítást, data loggolást és távoli gépekhez hozzáférést biztosít 3 db beépített sosor és egy 10/100Base-T(X) Ethernet portján keresztül. A 300 beépített protokoll és a számtalan fizikai komunikációs port biztosítja a különféle eszközök gond nélküli kommunikációját. Tovább a DSP termékoldalra.

Driverlista itt!

Az ICM8 a Red Lion digitális kijelző panelek ipari Etherneten kommunikációját teszi lehetővé. Az ICM8 RS-485-ön kommunkál a Red Lion kijelző panelekkel. Átkonvertálja a soros adatokat Ethernetre távoli megjelenítés és vezérlés céljából. Max. 32 panel csatolható az ICM8-hoz RS-485-ön. Ez az ICM8 konverter csak a Red Lion saját kijelzőkkel használható, minden más esetben a DSP lehet a megoldás.Tovább az ICM8 termékoldalra.

Az IEC 61131 programozói nyelv támogatása, valamint az IIoT kapcsolat és OPC UA szerveri kommunikációs képességein túl a Graphite Edge vezérlő több, mint 300 protokollt képes használni. Protokoll konverziót, adat és esemény loggolását, biztonságos bejelentkezést, fejlett webszerviz interfész használatát és vizualizációs felülelet is biztosít. Mindezt masszív ipari kivitelbe dobozolva, széles működési hőmérséklet tartomány mellett.Tovább az Graphite Edge Controller termékoldalra.

Driverlista itt!

Kapcsolódó anyagok

   
  Virtual Help Desk-New!
Driverlista-Crimson Data Station Plus ismertető, Graphite Edge Controller adatlap
Red Lion/Sixnet® és N-Ton® sorozatok-Network Product Guide Red Lion/Sixnet® és N-Ton® sorozatok-Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet® sorozat-Knowledge Base
N-Tron® sorozat-Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus