ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Protokoll átalakítók

A különböző eszközgyártók termékei közti komunikáció komoly gondot okozhat. A Red Lion nagy figyelmet fordított erre a kérdésre, melynek eredményeként ma már több, mint 300 féle ipari protokoll átakítására van megoldása. Az Allen-Bradley, ABB, Schneider és Siemens eszközökkel való kommunikáció a Crimson®’ szoftver fogd és vidd társítási funkciójával könnyedén megy. Protokoll átalakítás nagyon egyszerűen, néhány kattintással.

DSP sorozat

DSP

ICM8 kijelző panel gateway

ICM8 Panel Meter Gateway

A Data Station Plus sorozat ipari adatgyüjtésre és eszköz menedzselésre használható. A DSP (Data Station Plus) protokoll átalakítást, data loggolást és távoli gépekhez hozzáférést biztosít 3 db beépített sosor és egy 10/100Base-T(X) Ethernet portján keresztül. A 300 beépített protokoll és a számtalan fizikai komunikációs port biztosítja a különféle eszközök gond nélküli kommunikációját. Tovább a DSP termékoldalra..

Az ICM8 a Red Lion digitális kijelző panelek ipari Etherneten kommunikációját teszi lehetővé. Az ICM8 RS-485-ön kommunkál a Red Lion kijelző panelekkel. Átkonvertálja a soros adatokat Ethernetre távoli megjelenítés és vezérlés céljából. Max. 32 panel csatolható az ICM8-hoz RS-485-ön. Ez az ICM8 konverter csak a Red Lion saját kijelzőkkel használható, minden más esetben a DSP lehet a megoldás. Tovább az ICM8 termékoldalra..

Kapcsolódó anyagok

Red Lion/Sixnet/N-Ton Network Product Guide Red Lion/Sixnet/N-Ton Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet Knowledge Base
N-Tron Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus