ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Nem menedzselhető ipari Ethernet switchek-(N-Tron® és Sixnet® sorozatok)

Red Lion logo

100-as sorozat

Red Lion/ N-Tron® 100-as sorozat nem menedzselhető ipari switchek széles port konfigurációs lehetőséget, nagy működési hőmérséklet tartomány kínálnak. A pénztárcakimélő 100-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.  Tovább a 100-as sorozat termékoldalára.

104TX Unmanaged Ethernet Switch

 

300-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 300-as modelje nagy megbízhatóságot, és maximálisan 17 portos kapcsolatot kínál. A 300-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.  Tovább a 300-as sorozat termékoldalára.

300-Unmanaged Ethernet Switches

 

500-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 500-as nem menedzselhető ipari Ethernet switchek nagy megbízhatóságot, és maximálisan 26 portos kapcsolatot kínálnak, sínre és szekrénybe szerelhetőek. Az 500-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít. Ezek a switchek az " N-View™ Remote Monitoring Technology" által biztosított környezetben is működőképesek. Erről a Ring switchek-nél olvashat vagy itt, vagy megvásárolhatóak a menedzselhető switchek olyan tulajdonságaival, mint a VLAN, IGMP Snooping, QoS, trunking and port mirroring képesség. Tovább az 500-as sorozat termékodalára.

500-Unmanaged Ethernet Switches

 

1000-es sorozat

A Red Lion/ N-Tron® 1000-es sorozatba Gigabit nem menedzselhető ipari Ethernet switchek tartoznak, amik támogatják a jumbo frame-et (hálózat gyorsítása), kiváló EMI védelemet nyújtanak, és robosztus kivitelűek. Az 1000-es sorozat ideális megoldás a nagy biztonságot és megbízható rendszerműködést igénylő alkalmazásoknál. Tovább az 1000-es sorozat termékoldalára.

Unmanaged 1000- Ethernet Switches

 

SL sorozat

Tovább az 1000-es sorozat termékoldalára. A Red Lion/ Sixnet® sorozat SL nem menedzselhető ipari Ethernet switchei ideális választás a kevésbé robosztus, kevésbé ipari környezetben futó alkalmazásoknál. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval. A nem menedzselhető SL switchekhez erős lexan, polikarbonátból készült DIN sínre szerelhető házuk van. Tovább az SL termékoldalra.

SL Unmanaged Ethernet Switches

 

SLX sorozat

A Red Lion/ Sixnet® sorozat SLX nem emnedzselhető ipari Ethernet switchek a kifejezett ipari alkalmazásokra  fejleszett model. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval, DIN sínre szerelhető fém házban. Tovább az SLX termékodalra.

SLX Unmanaged

Kapcsolódó anyagok

   
  Virtual Help Desk-New!
Red Lion/Sixnet® és N-Ton® sorozatok-Network Product Guide Red Lion/Sixnet® és N-Ton® sorozatok-Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet® sorozat-Knowledge Base
N-Tron® sorozat-Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus