ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Menedzselhető ipari Ethernet switchek

A Red Lion (N-Tron és Sixnet) menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát ajánlja. A menedzselhető switchek a port beéllítások konfigurálhatóságát, a hálózati teljesítmény menedzselhetőségét, a LAN hálózat monitorozását teszi lehetővé kritikus helyzetek mielőbbi megoldására. Hibátlanul, nagyon jó teljesítménnyel működnek rideg ipari környezetben is.

NT24k™ menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ N-Tron® NT24k Gigabit menedzselhető ipari Ethernet switchek elérhetőek mind DIN-sínre szerelhető, mind rack-be szerelhető kivitelben. Az NT24k a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is. Valamennyi NT24k switch plug-and-play installálható, IGMP auto-konfigurációra, utómatikus media/port felismerésre képes, s ezzel az NT24k az egyik legegyszerűbben üzembehelyezhető menedzselhető switch modellé vált az ipariban. Fémházas kivitelű, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább az NT24k switchek termékoldalra..

500-A-Family

700 menedzselhető switchek sorozat

Tesztelje kifejezetten extrém környezetben a Red Lion/N-Tron 700 menedzselhető ipari Ethernet switcheit. A 700-as sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et, Fast Ethernet-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology"-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Fémházas kivitelű, vízálló IP67 védett, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább a 700 menedzselhető switchek termékoldalra..

.

7000 menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ N-Tron 7000 menedzselhető ipari Ethernet switchek Gigabit -es csatlakozóival ideális megoldást nyújtanak Ethernet interfésszel rendelkező ipari és biztonságtecnikai berendezések összekapcsolására.. A 7000 Gigabit Ethernet switchek jól használhatóak ring manager vagy aggregation switch-ként (port összevonás a nagyobb sávszélesség érdekében). A 7000-es sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology"-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Tovább a 7000 menedzselhető switchek termékoldalra..

SLX menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ compact Sixnet® SLX menedzselhető ipari Ethernet switchek sorozat a Gigabit és a Fast Ethernet kapcsolatok kombinált lehetőségét kínálja, és ezért az extrém igények kielégítésére megfelelő hálózati eszköz. Elérhető Ethernet és fénykábel csatlakozóval, Modbus monitorozására képes, fémből készült kiegészítések a DIN sínre szereléshez. Tovább az SLX menedzselhető switchek termékoldalra..

EL menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/Sixnet EL menedzselhető ipari Ethernet switchek Layer 2 és 3 hálózat menedzselést végeznek "enterprise-class" képeséggel robosztus kivitelű házba építve. Ez a hálózati eszközcsalád magasszintű biztonságot, redundanciát, adat kontrolt és priorozálást biztosít nagy teljesítmény és könnyű használat mellett. Az EL Layer 3 kiemelten támogatja a multiservice hálózatok kiszolgálását. Az EL212 és EL228 modellek az IEC 61850 standard szerinti megfelelőséggel villamos (al)állomásokon futó alkalmazásokra is használhatóak. Tovább az EL menedzselhető switchek termékoldalra..

EK menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/Sixnet EK menedzselhető switchek az extrém nagy portszámot igénylő alkalmazásokra tevezett model. A rack-be szerelhető hálózati eszköz elérhető mind réz, mind optikai csatlakozóval, Gigabit portokkal, robosztus kivitelű fémdobozba szerelve. Tovább az EK switchek termékoldalra..

Kapcsolódó anyagok

Red Lion/Sixnet/N-Ton Network Product GuidE Red Lion/Sixnet/N-Ton Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet Knowledge Base
N-Tron Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus