ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

Ethernet média konverterek

Red Lion logo

A Red Lion széles Ethernet média konverter palettája nemcsak a kommunikációs linkek kiterjesztését célozza, hanem a különféle média típusok, csatlakozók és sebességek közti eltérések áthidalását is szeretné megoldani. Jó teljesítmény, DIN sínre szerelhetőség, réz, optika, Fast Ethernet és Gigabit opciók jellemzik a termékeket.

102MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 102 média konverterterek széles működési hőmérséklet tartományt biztosítanak. Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább a 102MC termékoldalra..

102MC Series

 

1002MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 1002 média konverterek Gigabit sebességet és széles működési hőmérséklet tartományt garantálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább az 1002MC termékoldalra..

1002MC Series

 

302MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 302 média konverterek nagy megbízhatóságot és redundáns táp bemenetet kínálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Ez a model opcionálisan az N-View™ Remote Monitoring Technology"-t támogatja. Tovább a 302MC termékoldalra..

302MC Series

 

SL sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SL média konverterek ideálsi választás a kevésbé ipari körülmények között működő alkalmazások számára. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók, erős lexan, polikarbonátből készült DIN sínre szerelhető házban. Tovább az SL termékoldalra..

SL Series

 

SLX sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SLX média konverterek kifejezetten ajánlottak a durván ipari környezetre. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók. IP 40 védelemmel rendelkezik és DIN sínre szerelhető kivitelű. Tovább az SLX termékoldalra..

SLX Series

Kapcsolódó anyagok

   
  Virtual Help Desk-New!
Red Lion/Sixnet/N-Ton Network Product Guide Red Lion/Sixnet®-N-Ton® sorozat-Automation Product Guide
Red Lion brossúrák Termék adatlapok
White Papers ABB Certifies Sixnet Industrial Ethernet Switchek
Videok Webcast-ok
Red Lion Support oldal Sixnet® sorozat-sorozat-Knowledge Base
N-Tron® sorozat-Knowledge Base Red Lion Knowledge Base
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus