ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

 Dream Report jelentéskészítő

Piacvezető megoldás ipari, termelési folyamatok riportolására, Citect SCADA-ba is integrálva

DreamReport

Az üzleti intelligencia része ma már a profi riportkészítő rendszer. Ezzel megszerezhetünk és felhasználhatunk olyan információkat, amik fontosak ahhoz, hogy az üzleti döntéseinket és így az üzleti teljesítményünket folyamatosan javítani tudjuk. A legfrissebb technologiai megoldásokat felhasználva a Dream Report több, mint 60 driveren keresztül képes egyszerrűen kapcsolódni automatizálási rendszerekhez és berendezésekhez (épületekben és termelő egységekben). A riportkészítő összegyűjti és archiválja a real-time információkat, hozzáfér az archivált adatokhoz és adatbázisokhoz, amik alapján professzionáli riportokat generál ütemzett módon, esemény alapon, vagy manuálisan, majd publikálja, azaz megosztja, elérhetővé teszi az erre jogosultak számára. A Dream Report jelentéskészítőbe integrált biztonságos web portálon keresztül az internet és intranet felhasználók komplex riport menedzselő felületet kapnak. Ezzel pillanatok alatt képesek a jelentésekhez hozzáférni, új riportot és web-alapú dinamikus dashboard-ot, vezetői irányítópultot készíteni, mutatókat, KPI-t, kiegyensúlyozott mutatószámrendszereket (Balanced Scorecard) számítani. Intuitív és könnyen kezelhető felhasználói felülete gyors projekt fejlesztést és karbantartást biztosít. Egyetlen kódsor nélkül mehet a fejlesztés. 

Beépített user-managment képességével (a felhasználók nyilvántartási rendszerével, ami lehet projekt alapú vagy a Windows user management-el integrált), valamint egyedi riport verziókövető képessége révén a Dream Report a gyógyszergyári és biotechnologiai folyamatokhoz is jól illeszkedik, valamint az FDA 21CFRPart11 elvárásoknak megfelelő jelentéskészítést tesz lehetővé. Eszközkészletével hozzásegít az alábbi feladatok megoldásához: elektronikus aláírás, audit trail, redundancia, SPC:sztatisztikai folyamat szabályozás, batch folyamatok elektronikus úton rögzítése,...

Támogatja oldal és riport template -ek, űrlapok előállítását és az elkészültek zárolását . Ez ideális megoldás rendszerintegrátorok és OEM számára, akik projektjeikben sokszor egy kész riport-garnitúrát kell átadjanak vevőiknek például olyan szabályozott iparágakban, mint a víz-szennyvíz, energiaelosztás, vagy épület-objek tum felügyelet.

A Dream Report eszközkészlete web-formok használatát is lehetővé teszi, mellyel web-alapú, dinamikus és interaktív jelentéskészítő alkalmazások készíthetőek. A felhasználó által menedzselt navigáció alapján a "drill-down" (menüben lefelé haladás) képessége is a program része.

DreamReport Overview
Dream Report Connectivity

CitectSCADA-ba és Citect Historian-be integrálva

DreamReport-CitectSCADA
Dream Report

Kapcsolódó anyagok

Live Demo Dream Report termékoldal
Video Learning Report Templates and Sample Report Gallery
Driverlista Connectivity
Documentation Letöltési oldal itt
Ugrás az oldal tetejére fel nyil
LinkedINGooglePlus