ElérhetőségekFőoldalOldaltérkép
Újdonságok

 Dream Report jelentéskészítő

Piacvezető megoldás ipari, termelési folyamatok riportolására, Citect SCADA-ba is integrálva  

DreamReport magyar termékismertetőDreamReport magyar termékismertető

Az üzleti intelligencia része ma már a profi riportkészítő rendszer. Ezzel megszerezhetünk és felhasználhatunk olyan információkat, amik fontosak ahhoz, hogy az üzleti döntéseinket és így az üzleti teljesítményünket folyamatosan javítani tudjuk. A legfrissebb technologiai megoldásokat felhasználva a Dream Report több, mint 60 driveren keresztül képes egyszerrűen kapcsolódni automatizálási rendszerekhez és berendezésekhez (épületekben és termelő egységekben). A riportkészítő összegyűjti és archiválja a real-time információkat, hozzáfér az archivált adatokhoz és adatbázisokhoz, amik alapján professzionáli riportokat generál ütemzett módon, esemény alapon, vagy manuálisan, majd publikálja, azaz megosztja, elérhetővé teszi az erre jogosultak számára. A Dream Report jelentéskészítőbe integrált biztonságos web portálon keresztül az internet és intranet felhasználók komplex riport menedzselő felületet kapnak. Ezzel pillanatok alatt képesek a jelentésekhez hozzáférni, új riportot és web-alapú dinamikus dashboard-ot, vezetői irányítópultot készíteni, mutatókat, KPI-t, kiegyensúlyozott mutatószámrendszereket (Balanced Scorecard) számítani. Intuitív és könnyen kezelhető felhasználói felülete gyors projekt fejlesztést és karbantartást biztosít. Egyetlen kódsor nélkül mehet a fejlesztés. 

DreamReport

Beépített user-managment képességével (a felhasználók nyilvántartási rendszerével, ami lehet projekt alapú vagy a Windows user management-el integrált), valamint egyedi riport verziókövető képessége révén a Dream Report a gyógyszergyári és biotechnologiai folyamatokhoz is jól illeszkedik, valamint az FDA 21CFRPart11 elvárásoknak megfelelő jelentéskészítést tesz lehetővé. Eszközkészletével hozzásegít az alábbi feladatok megoldásához: elektronikus aláírás, audit trail, redundancia, SPC:sztatisztikai folyamat szabályozás, batch folyamatok elektronikus úton rögzítése,...

Támogatja oldal és riport template -ek, űrlapok előállítását és az elkészültek zárolását . Ez ideális megoldás rendszerintegrátorok és OEM számára, akik projektjeikben sokszor egy kész riport-garnitúrát kell átadjanak vevőiknek például olyan szabályozott iparágakban, mint a víz-szennyvíz, energiaelosztás, vagy épület-objek tum felügyelet.

A Dream Report eszközkészlete web-formok használatát is lehetővé teszi, mellyel web-alapú, dinamikus és interaktív jelentéskészítő alkalmazások készíthetőek. A felhasználó által menedzselt navigáció alapján a "drill-down" (menüben lefelé haladás) képessége is a program része.

DreamReport Overview
 • A Dream Report robosztus kommunikációs felülettel rendelkezik a valós és tárolt adatok, vészlejzések gyűjtésére. OPC, OLE és ODBC standard felületeken kapcsolódik a legkülönfélébb adatforrásokhoz. A SCADA, DCS és RTU-rendszerekben keletkezett tárolt/hisztórkus adatokat is eléri egyedi drivereivel. Közvetlen hozzáférés 50+ ipari adatforráshoz (PLC-k, SCADA-k, MODBUS TCP, OPC,..)
 • A Dream Report-ba integrált tároló modul megbízhatóan loggolja az üzemi, termelési/energiafelhasználási,...adatokat bármely standard adatbázisban, mint például az SQL Server, Oracle, MySQL, Access-ben. A program ezen képessége miatt nemcsak egy riportkészítő eszköznek kell őt tekinteni, hanem a termelési adatok vállalati ERP rendszerekbe integrálásának ideális eszközeként is számolni lehet vele.
 • A Dream Report tartalmaz egy felhasználóbarát objektum könyvtárat, amelynek segítségével a statisztikai- és adatelemzési feladatok eszközkészlete nagymértékben kibővül: oszlop-kördiagramok, táblázatok, és több mini-alkalmazás (widget) áll rendelkezésre.
 • A Dream Report Studio egy intuitív grafikus szerkesztői felület, mellyel a legkorszerűbb jelentések és űrlapok állíthatók elő. Táblázatos és grafikus riportok gyors definiálása programozás nélkül.
 • A Dream Report-al mind automatikusan, mind manuálisan generálhatók a riportok. Az automatikusan elkészült jelentések mind eseményalapon, mind időalapon tervezetten előállnak. A kész jelentéseket lehet automatikusan kinyomtatni, email-en elküldeni, tárolni vagy épp publikálni a weben.
 • Dream Report Connectivity

  CitectSCADA-ba és Citect Historian-be integrálva

  DreamReport-CitectSCADA
  Dream Report

  Kapcsolódó anyagok

  Live Demo Dream Report termékoldal
  Video Learning Report Templates and Sample Report Gallery
  Driverlista Connectivity
  Documentation Letöltési oldal itt
  Ugrás az oldal tetejére fel nyil
  LinkedINGooglePlus